Lynne’s birthday

Table Soccer at Lynne's birthday
Table Soccer at Lynne’s birthday

The older you get, the faster they come around, or at least that’s what Lynne is finding. We celebrated her birthday last night with a couple of friends. It started with a BBQ and then drinks. Plenty of table soccer, darts and generally having fun.

Thanks to all those that came and made this a great evening.

Click on the picture to see gallery version of photo.

Hor ouder je wordt. Hoe vlugger de tijd gaat. Dat is tenminste wat Linne vind.

We vierden haar verjaardag gisteravond met een paar vrienden. We begonnen met een barbeque. Een paar drankjes, veel tafel voetbal en darts, een gezellige tijd voor iedereen. Onze hartelijke dank aan allen die kwamen en hielpen met de feestelijkheid.

Click op de photo, om de rest van de photos te zien.